Istinu precuti

Published on 10/29,2010

 

Kakav lep dan, sve je bilo kao u snu. Sve. A onda predveče šetnja pored Dunava, oseti se da zima dolazi, a tebi to ne smeta jer te neko čvrsto drži i greje u svom zagrljaju. I svetla se pale na mostovima i preko u Kamenici, a Novi Sad svetluca na reci. Moj grad je još lepši kada ga posmatraš iz njegovog zagrljaja. Poljubac, jedan pa drugi. Sve jače me ljubi, bride mi usne. Greje mi ruke, dobro moje. I oprostiću mu što sutra neće biti sa mnom. Jer danas je bio moj i biće i prekosutra. Moj! I tačka. Rekao mi je večeras da će me voleti uvek mnogo, čak i kada odem, jer sve što je doživeo sa mnom, svaki tren, ne može nikad da zaboravi. Odgovorila sam mu da ako se ikada rastanemo, da cu ga uvek voleti makar malo. Jer to je realnije. U kolima, kada smo se vraćali spiker na radiju je rekao: Zapamtite, verujte u čuda, jer čuda se desavaju! Ja u čuda verujem i jednostavno verujem u to da ćemo biti još dugo zajedno. I neću prestati da verujem. Nikad.

I onda je počela ova pesma

 

Istinu prećuti

 

Znas ti da odes
umes da se vratis
i da svaki put
pola mi zivota skratis

Znam da me volis
al' kad te pogledam
svaki put ti, lopove
kroz prste progledam

Previse o tebi znam
i pomalo ostarim
zbog svega svaki dan

REF.
Zazmuri, samo da kraj tebe
lakse zaspim
da ne mislim kom zuris
i zbog koga kasnis
Da ne gledam
kad kosu popravljas
to znaci da me ostavljas

Mrzim te ljubavi
sto prave postaju
tek kad neko od nas dvoje
zguzva tudju postelju
Ne gledaj kako srce puca
to ces cuti
kad istinu precuti

Znam, idu dani
tuga sreci brani
da se ponovo
budimo na istoj strani

Odes ali ne znam
da te ne volim
nema mesta da od nas
dusu odmorim

Previse o tebi znam
i pomalo ostarim
zbog svega svaki dan

 


Comments

 1. 10/29,2010 | 22:55

  Preslikana crtica iz mog zivota.Upravo se vratila iz necijeg zagrljaja iz setnje jednom rekom Beograda...
  I da,verujem u cuda i cinim sve da ta cuda omogucim...dan po dan.
  Ljubim te draga

 2. 10/30,2010 | 08:24

  Draga moja, onda znas sve. Hrabro koracaj i dalje. Ljubim i ja tebe

 3. 10/30,2010 | 08:38

  -Znam da me volis
  al' kad te pogledam
  svaki put ti, lopove
  kroz prste progledam- Lepo, a tako poznato.

 4. Em.
  11/27,2010 | 17:10

  Pre nego što ti kažem sve što imam da ti kažem (a neće ti se svideti, najverovatnije), hoću samo da naglasim da ne znam kakva si osoba i da to neću ni da dovodim u pitanje. Slučajno sam naišla na tvoje postove i... prosto ne mogu da verujem.
  Imam 17 (u decembru punim 18) godina, i ovo me je lično dotaklo jer sam dete čoveka koji je varao i i dalje vara moju majku. Lično sam imala prilike da vidim to.
  Jesi li se IKADA zapitala kako će se ta njegova supruga osećati kada jednom sazna? Je li ti palo na pamet koliko će to da im uništi porodicu? Šta će ta deca raditi? Koliko će da pate kada saznaju da je neko ko im je oduvek bio bog, najveći, najbolji tata (svoj deci je njihov otac takav, bar dok su mali) uradio nešto tako GNUSNO poput prevare? Koliko je osramotio svoju suprugu? Da, žena se oseća osramoćeno pre svega, povređeno, ljuto, besno! Apsolutno me ne INTERESUJE koliko ti njega voliš ili on tebe, NE MOŽEŠ da budeš toliko sebična i odvratna osoba da uništiš nešto onako. Ako ste oboje bar MALO ljudi, ako imate imalo srama, što ne istupite sa tim otvoreno? Ne kažem da je to rešenje, jer si ti već uništila taj brak iznad popravljivog, ali je mnogo gnusnije i podlije kriti to toliko dugo. Zašto da ta njegova supruga živi u laži? Mnogo će joj bolnije biti kad/ako sazna koliko je dug muž vara sa nekom DRUGOM.
  Ukoliko imaš obraza, samopoštovanja, humanosti... završi to i nađi SLOBODNOG čoveka.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me